Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety zewnętrzne
4 posters
Strona 1 z 1
Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety zewnętrzne
Post skierowany do osób mieszkających w Zgorzelcu, Bogatyni Lubaniu i okolic tych miejscowości. Jeżeli szukacie dobrej firmy oferującej sprzedaż i montaż produktów wymienionych w tytule polecam zapoznać się z ofertą firmy Komplex ul. Lubańska 2, 59-900 Zgorzelec +48 75 77 16 419 komplex2000(at)wp.pl komplex2000.eu
Ferdek- Liczba postów : 1
Re: Okna, drzwi, bramy garażowe, rolety zewnętrzne
My w okna i drzwi zaopatrzyliśmy się w firmie ABA Wiktorczyk z Czarkowa. W ich ofercie znaleźliśmy wysokiej jakości okna drewniane, które są energooszczędne, ekologiczne, doskonale nam się sprawdzają. One są szczelne, dobrze wygłuszają nam pomieszczenia. Co do drzwi, to też nie mamy do nich żadnych uwag. Są one solidne, wytrzymałe, całość wyszła w korzystnej cenie.
koiq- Liczba postów : 36
Jeśli ktoś poszukuje plis okiennych to polecam te z Nafi. U mnie sprawdzają się doskonale. Wybrałam sobie idealne kolory na stronie producenta, nie było problemu z ich montażem w oknach i bardzo dobrze nam służą
arbuzka- Liczba postów : 2
Fajnie wyglądają te plisy okienne Nafi. I jak sprawdzałam na stronie producenta to mają ogrooooom kolorów do wyboru, więc każdy znajdzie coś dla siebie
toja- Liczba postów : 3
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: